Ce l-a determinat pe managerul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat să renunțe la demisie

22

Managerul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat a revenit asupra deciziei de a demisiona din functie. Adrian Danielescu a explicat că a decis să-și depună demisia, pentru că, duminică, nu a fost invitat să participe la vizita ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în spitalul pe care îl conduce.

„Nu este normal ca managerul spitalului să nu fie chemat să poată să își expună problemele cu care se confruntă în fața ministrului de resort. Am considerat această nechemare a mea la discuțiile cu ministrul o lipsă de apreciere a activității pe care am depus-o și din acest motiv mi-am înaintat demisia”, a explicat Danielescu.

Danielescu declară că nu cunoaște motivele pentru care nu a fost chemat la discuțiile cu Ministrul Sănătății. Acesta a decis să își retragă demisia, în urma discuțiilor purtate cu angajații spitalului.

”În urma discuției cu medicii șefi de secție, ascultând argumentele lor, cei care au muncit cu adevărat în această perioadă, mi-am dat seama că nu este un bun moment ca unitatea sanitară să rămână fără conducere și am decis să revin asupra deciziei de a demisiona din funcție”, a declarat Adrian Danielescu.

Managerul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, Adrian Danielescu, şi-a înaintat demisia, luni, la doar o zi după vizita ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, la unitatea medicală suport Covid din judeţul Buzău.