Tinere bătute și jefuite în propria casă de trei indivizi mascați. Doi dintre infractori au fost prinși

60

Două tinere din care locuiesc împreună într-un apartament din cartierul buzoian Micro XIV s-au trezit peste ele cu trei indivizi mascați, care le-au bătut și imobilizat, după care au plecat cu mai multe bunuri din casă. Întâmplarea a avut loc sâmbătă seară, după ora 21.00.

Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de către un bărbat despre faptul că, două tinere de 24 de ani, care locuiesc pe raza municipiului Buzău, ar fi fost agresate fizic și deposedate de bunuri.

Imediat după primirea sesizării a fost constituită o echipă complexă care s-a deplasat la fața locului și poliţiştii au demarat cercetările.

La scurt timp, în baza semnalmentelor și datelor furnizate, polițiștii au identificat trei bărbați și au reținut doi dintre aceștia, în vârstă de 21 și 22 de ani, ambii din Buzău.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că în seara zilei de 20 iunie, bărbații ar fi pătruns în locuința tinerelor, unde prin folosirea de violențe le-ar fi deposedat de mai multe bunuri.

În urma a trei percheziții domiciliare efectuate pe raza municipiului Buzău, polițiștii au identificat și ridicat mai multe bunuri susceptibile că ar fi fost sustrase în timpul comiterii infracțiunii.

Cei doi tineri au fost conduși la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri preventive.

De asemenea, au fost demarate activităti specifice pentru depistarea celui de-al treilea bănuit. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, în vederea stabilirii cu exactitate elementelor faptei și împrejurările în care aceasta s-a produs.