Copii din comunele buzoiene Berca și Valea Râmnicului, printre elevii de zece la Evaluarea Națională

Luni au fost afișate primele rezultate la Evaluarea Națională. La nivelul județului Buzău, 15 absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media maximă. În grupul select al elevilor de zece la Capacitate, dominat de școlari din municipiile Buzău și Râmnicu Sărat, se află și elevi ai unor școli din mediul rural.

Au luat zece la Capacitate patru absolvenți de la Școala nr. 11, doi de la Școala nr. 15, doi de la Școala nr. 1, toate din municipiul Buzău, doi elevi ai Liceului Tehnologic Berca și câte unul de la Colegiul Hasdeu, Colegiul Eminescu, Colegiul Al. Vlahuță Râmnicu Sărat, Școala nr. 12 Buzău și Școala Valea Râmnicului.

La nivelul județului Buzău, dintre cei 3833 de elevi înscriși la Evaluarea Națională, 2.585 de absolvenți (74.18 %) au obținut medii peste 5, iar alți 900 de absolvenți (25.82%) medii sub 5.

Pentru prima dată, notele elevilor la Evaluarea Națională au fost făcute publice prin anonimizarea numelui și a prenumelui fiecărui candidat, din cauza regulamentului GDPR și a solicitării Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Urmărește-ne pe Google News