Creștere alarmantă a numărului de îmbolnăviri cu COVID-19. Buzăul înregistrează peste 20 de cazuri noi

73

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, sâmbătă, în județul Buzău, au mai fost confirmate 23 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 276.

Cele mai multe cazuri provin din rândul pacienților internați în Spitalul Județean de Urgență Buzău. Printre pacienți se numără și un cadru medical și o persoană din rândul personalului auxiliar al unității medicale buzoiene.

Iată ce a raportat Direcția de Sănătate Publică Instituției Prefectului astăzi:

CAZUL 254: pacient sex feminin, 57 de ani, asimptomatică, din municipiul Buzău, contact direct cu cazurile nr. 190 și 201.
CAZUL 255: pacient sex feminin, 50 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).
CAZUL 256: pacient sex feminin, 49 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).
CAZUL 257: pacient ex feminin, 56 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, personal medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 258:pacient sex feminin, 89 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul nr 237.
CAZUL 259: pacient sex feminin, 85 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul nr 237.
CAZUL 260: pacient sex feminin, 52 de ani, simptomatică, internată în Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).
CAZUL 261:pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).
CAZUL 262:pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).
CAZUL 263:pacient sex masculin, 62 de ani, simptomatic, internat în Secția Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 264:pacient sex feminin, 34 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).
CAZUL 265:pacient sex feminin, 51 de ani, din municipiul Buzău.
CAZUL 266:pacient sex feminin, 39 de ani, asimptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 267:pacient sex feminin, 42 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 268:pacient sex feminin, 49 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 269:pacient sex feminin, 43 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 270: pacient sex feminin, 40 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 271:pacient sex masculin, asimptomatic, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 272:pacient sex feminin, 46 de ani, asimptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 273:pacient sex masculin, 44 de ani, simptomatic, internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat).
CAZUL 274:pacient sex feminin, 39 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău.
CAZUL 275: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).
CAZUL 276:pacient sex masculin, 71 de ani, simptomatic, internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat).

Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.