Angajat al fabricii de parbrize din zona industrială, diagnosticat cu COVID-19

67

Fabrica de parbrize din zona industrială a orașului Buzău a întrerupt programul de lucru, vineri dimineață, după ce un angajat a fost confirmat cu coronavirus. De asemenea, soției acestuia i s-au luat probe pentru analiză, fiind declarată suspectă de COVID-19. Direcțiade Sănătate Publică a dispus dezinfecția incinta fabricii.

Cazul angajatului fabricii de prabrize din Buzău, infectat cu COVID-19, a fost confirmat încă de joi. Este vorba despre șeful mecanicilor, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Colegii lui de birou s-au autoizolat încă de la momentul aflării rezultatului. În cursul zilei de vineri, soția bărbatului, care lucrează în cadrul aceleiași unități de producție, a fost testată pentru COVID-19, rezultatul urmând a fi dat cât mai rapid.

Au fost identificați trei contacți ai acestora, care au fost izolați. Restul muncitorilor vor fi monitorizați, spun autoritățile. O echipă de la DSP Buzău s-a deplasat la unitatea economică și a dispus evacuarea tuturor angajaților, timp de câteva ore, pentru a se face dezinfecție.