A vrut să-și violeze o consăteancă pe care pusese ochii în timpul unei petreceri

Un bărbat din Calvini a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a încercat să-și violeze o consăteancă. Aceasta i-a căzut individului cu tronc în timpul unei petreceri, la care amândoi participaseră mai devreme.

Polițiștii Secției de poliție rurală Cislău au reţinut un bărbat din Calvini pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de viol.

O femeie de 65 ani din comuna Calvini a sunat la 112 şi a sesizat că un consătean a pătruns fără drept în locuința sa și a încercat să întreţină acte sexuale cu ea.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că bănuitul este un localnic în vârstă de 38 de ani.

Cei doi participaseră la o petrecere comună în noaptea respectivă, în jurul orei 01.00, partea vătămată plecând spre casă.

La scurt timp femeia a observat un bărbat în curte, care ulterior a intrat în locuința sa și ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale împotriva voinței sale.

După ce femeia a început să strige, bărbatul a fugit. În urma administrării materialului probator, instanța a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Urmărește-ne pe Google News