Încă patru cazuri în focarul de COVID-19 de la o fabrică de confecții din Buzău

206

Județul Buzău înregistrează încă șapte cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. Patru sunt angajate ale fabricii de confecții din municipiul Buzău, în care sâmbătă au fost depistate preimele trei cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Femeile depistate pozitiv au 33 de ani, 40 de ani și respectiv 50 de ani și au fost internate déjà în Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

Cele mai recente cazuri de COVID-19 din fabrica de confecții din Buzău sunt patru femei, cu vârste între 33 și 50 de ani. Pacientele au simptome de boală și au fost internate în spitalul din Râmnicu Sărat.

Sâmbătă, au fost confirmate la aceeași fabrică trei cazuri de COVID-19. Acestea ar fi cerut să fie testate după ce au început să aibă simptomele specifice COVID-19. Numărul bolnavelor care provin din acest focar ajunge la 7.

După ancheta DSP, s-a stabilit că femeiLE lucrează într-o hală de confecții, alături de alte aproximativ 90 de angajate ale firme cu sediul la intrare în Buzău dinspre Frasinu.

Toate angajatele au fost izolate la domiciliu împreună cu familiile lor și sunt testate pe măsură ce încep să manifeste semne de boală.

Situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astăzi, 8 iunie astfel: 27 persoane se află în carantină instituționalizată și 1721 persoane sunt izolate la domiciliu. În județul Buzău au fost confirmate 223 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 113 de persoane fiind declarate vindecate și externate.