Șapte cazuri noi de COVID-19, în Buzău. O educatoare de la Protecția Copilului și trei angajate ale unei croitorii, printre infectați

111

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate șapte cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 211. Printre pacienți, un educator din cadrul unui centru destinat copiilor de pe raza municipiului Buzău, un cadru medical și trei angajate ale unei fabrici de confecții.

CAZUL 205: pacient sex feminin, 51 de ani, din municipiul Buzău, asimptomatică, aflată în domiciliu, salariată a DGASPC Buzău.

CAZUL 206: pacient sex feminin, 44 de ani, personal medical UPU- Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, asimptomatică.

CAZUL 207: pacient sex feminin, 36 de ani, simptomatică, salariată a unei fabrici de confecții.

CAZUL 208: pacient sex feminin, 54 de ani, simptomatică, salariată a unei fabrici de confecții.

CAZUL 209: pacient sex feminin, 39 de ani, salariată a unei fabrici de confecții.

CAZUL 210: pacient sex feminin, 72 de ani, simptomatică, internată la UPU- Spitalul Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 211: pacient sex feminin 67 de ani, simptomatică, internată la Secția Pneumoftiziologie- Spitalul Județean de Urgență Buzău (izolată).

Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

În județul Buzău au fost confirmate 211 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 110 de persoane fiind declarate vindecate și externate. Un număr de 22 persoane se află în carantină instituționalizată, iar 2.026 persoane sunt izolate la domiciliu.