VIDEO Ritm de dezvoltare accelerat la Pogoanele. Administrația locală a atras investiții de milioane de euro

Strategia după care a acționat administrația locală din Pogoanele, a vizat reabilotarea completă a drumurilor, aducerea de utilităţi până la poarta cetăţeanului, crearea de locuri unde populaţia să-și poată petrece timpul liber.

Angajații administrației locale au lucrat susținut în ultimii ani la diverse proiecte menite să atragă fonduri europene și guvernamentale.

Primăria Oraşului Pogoanele a derulat în trei ani investiţii de aproape 3 milioane de euro în infrastructură şi sistemul de învăţământ.

Oraşul din mijlocul Bărăganului are deja un centru de medicină preventivă şi tratament ambulatoriu ultramodern în valoare de 1 milion de euro, finanţat prin  programul de naţional de investiţii PNDL 2.

Astfel şcoala generală din satul Căldărăşti, a primit o infuzie tot de 1 milion de euro pentru reabilitare şi construirea unei săli de sport.

Primarul Florin Dumitrașcu spune că, dezvoltarea învăţământului în orașul.Pogoanele dar și în satele arondate, reprezintă o investție în viitorul localității.”Am dat o mare atenţie educaţiei pentru că cei mici reprezintă viitorul orașului. Acum putem spune ca avem condiții bune cu care să concurăm cele mai bune şcoli din judeţ . Ne-am propus ca elevii noştri să înveţe bine ca să poată termina cele mai bune licee şi facultăţi din România”, ne-a declarat primarul Florin Dumitrașcu.

Sporirea gradului de confort al locuitorilor a reprezintat o altă prioritate pentru proiectele derulate de Primarul Florin Dumitrașcu.” În ultimii ani ne-am propus ca cetățenii să aibă aceleași condiții ca într-oraș mai mare. Vrem să devenim atractivi și pentru investitori pentru crearea de noi locuri de muncă” a mai spus Primarul Florin Dumitrașcu.

Tot prin programul de investiţii PNDL 2 au fost depuse proiecte pentru reabilitarea primăriei şi asfaltarea mai multor străzi din oraş şi comunele învecinate.

Urmărește-ne pe Google News