(P) Consilierul Constantin Ionescu propune burse pentru elevii merituoși!

10

PRO România Buzău, prin consilierul Constantin Ionescu, a avut în ultima vreme inițiative dintre cele mai bune în ceea ce privește măsuri care ar trebui să fie luate pentru a ușura viața semenilor noștri.

Am răspuns prezent de fiecare dată când ajutorul ne-a fost solicitat, iar atunci când am identificat noi cazuri unde puteam oferi sprijinul, l-am acordat fără nici un fel de reținere, cerând și altora să ni se alăture. Marți, consilierul nostru a venit cu o altă propunere, concretizată într-un proiect de hotărâre care a fost depus pentru a fi dezbătut în cadrul Consiliului Local Municipal, și anume, acordarea de burse școlare. Proiectul a fost anunțat de Constantin Ionescu și pe pagina sa de socializare:
„Am depus astăzi un proiect de hotărâre pentru acordarea de burse școlare. Astfel dacă proiectul va fi adoptat, cei mai buni copii ai Buzăului, indiferent de materie, vor primi din 2021 burse pentru performanţă şcolară, de merit, de studiu sau sub formă de ajutor social.Este datoria noastră să ne ocupăm de generaţiile următoare şi să le asigurăm nu doar cele mai bune condiţii de studiu şi performanţă, ci să îi şi ajutăm, să-i recompensăm şi să îi motivăm. Astfel, din 2021, din bugetul local vor fi alocate sume către toţi cei care au nevoie de suport financiar sau au rezultate deosebite în disciplinele predate.Potrivit proiectului de hotărâre depus, bursele sunt destinate elevilor de la cursurile cu frecvenţă, începând cu 2021, repartizate pe categorii precum: bursele de performanţă, bursele de merit, bursele de studiu şi bursele de ajutor social. Puteți studia proiectul de hotărâre pe site-ul Primăriei Buzău, la care puteți veni cu propuneri de îmbunătățire.”

Comincat de presă transmis de filiala Pro România Buzău