Trei noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în Buzău

41

Conform celei mai recente informări din partea Direcției de Sănătate Publică, numărul total de cazuri în județul Buzău a ajuns sâmbătă la 191. Până în prezent, 64 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

Potrivit DSP Buzău Cazul 189 este un bărbat de 32 ani, soțul femeii însărcinate în luna a opta din Râmnicu Sărat, care prezintă simptome.

Cazul 190 este o femeie de 84 ani, testată în domiciliu, ușor simptomatică, contact direct cu asistenta medicală de 54 de ani care lucrează la Secția ORL a Spitalului Județean Buzău, internată și diagnosticată la Spitalul V. Babeș din București.

Cazul 191 este cel al unui bărbat de 41 ani, întors din Germania în data de 25 mai, izolat la domiciliu. A prezentat simptomatologie și se afla internat în Secția Boli Infecțioase (izolat). Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

La nivelul județului Buzău, 20 persoane se află în carantină instituționalizată; 2.111 persoane sunt izolate la domiciliu. În județul Buzău au fost confirmate 191 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 64 de persoane fiind declarate vindecate și externate.