Beauty kitul de vară: secretul frumuseții tale în sezonul estival

21

Vara – momentul potrivit pentru soare arzător, multă verdeață, vacanțe și mare, însă și pentru schimbul trusei tale de cosmetice.Să nu uităm: dacă pe timp de vară folosești cosmetica “de iarnă”, poți uita de senzația de confort, iar machiajul nu va mai fi la fel de rezistent.

Cum să-ți echipezi trusa cosmetică pentru a corespunde standardelor de vară și ce ar trebui să schimbi în rutina ta de frumusețe –  Ne clarificăm împreună?!
Ce schimbăm în make-up-ul de vară?
Beauty regula primordială pentru vară – ușurează machiajul. Produsele cosmetice dense, care se aplică în straturi groase pe piele, pe vreme caldă o vor împiedica să „respire”.
• Înlocuiți crema saturată cu un ser facial pe bază de ulei; fondul dens de ten cu un BB cream ușor; fardul de obraz și bronzerul pulbere – cu cele cremoase. De asemenea, renunță după posibilitate la câteva etape: ca de exemplu, vara nu este necesar să remediați machiajul cu un strat de pulbere.
• Vara, versiunile impermeabile ale produselor beauty sunt mai solicitate. La căldură, rimelul obișnuit și dermatograful încep să se „topească”, lăsând amprente nedorite pe pielea pleoapelor.
• Schimbăm paleta sumbră de nuanțe pe una strălucitoare și colorată, care sunt în trendul sezonului estival 2020! Dacă nu ești totuși pregătită pentru săgeți extra colorate, optează pentru o nuanță de maro sau albastru în loc de negru.
“Sunscreen – unicul produs cosmetic, ce se aplică vara în straturi groase, restul remediilor le reducem la minimum!”
Photo

Ce trebuie să includă trusa ta cosmetică de vară?! 6 mici secrete ce trebuie memorate pentru toată viața!

1. Cremă cu SPF: La pregătirea tenului pentru machiaj folosiți o cremă hidratantă cu SPF. Va înlocui, de asemenea, baza de machiaj clasică.
2. BB sau CC cream cu texturi ușoare: Uităm de fondurile de ten dense și trecem la remedii hibride fără greutate, ce combină perfect proprietățile de îngrijire cu cele decorative. Ca de exemplu, Naked Skin One & Done, Urban Decey – o cremă hidratantă ușoară cu efect tonifiant, care camuflează micile imperfecțiuni, împrospătează pielea și îmbunătățește treptat starea acesteia.
3. Farduri cremoase de obraz: Pentru a crea un machiaj natural, cu efect de îmbujorare, refuză la texturile pudrate. Se va potrivi, de exemplu, Baby Lips Balm Blush от Maybelline.
4. Eyeliner strălucitor impermeabil: Vara este perioada perfectă a experimentelor și exploziilor de culori. Experimentează! Fii îndrăzneață și irezistibilă! Înlocuiește eyeliner-ul clasic negru cu ceva mai strălucitor și colorat. Roz, turcoaz sau violet. Iar dacă totuși este prea extrem pentru tine, încearcă albastru închis sau maro. Optează pentru formule impermeabile pentru a evita de mici neplăceri în zilele fierbinți de vară!
5. Rimel impermeabil: Nu este necesar să-l purtați în fiecare zi, dar este util să-l aveți la îndemână în cele mai tari zile, precum și în cazul mersului la plajă sau la piscină.
6. Spray fixator: Această ultimă atingere va asigura machiajului tău rezistență, iar pielii – hidratare suplimentară.
Ce trebuie să includă kitul de îngrijire pentru plajă?!
• Set de protecție solară: cea mai bună protecție a pielii în timpul expunerii la soare. Cremă pentru corp, mist pentru față și cremă de față, impermeabile, hidratante și nutritive și factor de protecție SPF 40, 45 sau 50.
• Patch-uri hidratante sub ochi: ceea cu ce trebuie să înceapă rutina ta de îngrijire. Hidratează, revigorează, înlătură roșeața și exfolierea, netezesc ridurile și liniile fine.
• Balsam de buze: Păstrează-ți buzele hidratate și suple nu numai iarna, ci și când ești la soare. Nutritive, hidratante, cu efect de înmuiere și netezire. Alege opțiunea ta și savurează!
• Travel kit regenerant pentru păr: Șampon, balsam și mască de păr, optează pentru un set din aceeași gamă de produse ce va regenera și satura părul deteriorat de soare, restabilind culoarea și strălucirea.