Accident grav, pe E85, la intrare în județul Buzău. Trei persoane au fost rănite

Un grav accident rutier produs, vineri, pe DN2 E85, la Căldărușanca, s-a soldat cu rănirea a trei persoane. Șoferul uneia dintre mașini a rămas încarcerat iar după câteva zeci de minute a fost scos conștient de pompieri și trasportat la spital.

Accidentul a avut loc în intersecția de la Hanul Ovidiu, iar din primele date ar fi vorba despre o neacordare de prioritate. În urma coliziunii, un stâlp de pe marginea drumului s-a rupt, iar una dintre bucăți a străpuns autoturismul cu număr de București.

În timp ce se deplasa din direcția Glodeanu Sărat către DN2 E85, ajuns la intersecția cu drumul european, un șofer de 74 de ani din Glodeanu Sărat, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Oprire”, împrejurare în care a intrat in coliziune cu autoturismul care circula pe drumul prioritar și la volanul căruia se afla un bucureștean de 47 de ani.

În urma coliziunii, autoturismul bucureșteanului a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de un buzoian de 45 de ani, după care s-a lovit de un stâlp marginal.
Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului bucureștean și a celor două pasagere din autoturismul său, în vârstă de 41, respectiv 49 de ani, ambele din București.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările. Traficul a fost blocat, în intervalul în care echipajul ISU a acționat pentru descarcerarea șoferului bucureștean.

Urmărește-ne pe Google News