Omul de afaceri Ionel Gagu, noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Romexpo S.A.

365
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Șeful Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură din Buzău, Ionel Gagu, a fost ales în functia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al ROMEXPO SA, informează conducerea centrului expozițional.

Ședința maraton a avut 12 puncte pe ordinea de zi.” Întrucât ședința acționarilor s-a desfășurat în plină pandemie, societatea Romexpo S.A. a pus la dispoziția acționarilor mijloace electronice de comunicare la distanță. Conform prevederilor legale în vigoare, au avut dreptul de a participa și de a vota în cadrul Adunării Generale, numai persoanele înregistrate ca acționari in Registrul actionarilor. Noul presedinte al CA ROMEXPO, Ionel Gagu, presedintele CCIA Buzau și Președinte al Comisiei de Arbitraje a CCIA, a preluat funcția de la masonul Traian Caramanian, Suveran Mare Inspector General, responsabil de Regiunea Sud-Est.” se precizează în comunicatul de presă al centrului expozițional.

Camera de Comerț din Buzău a postat la rândul său un comunicat oficial, la scurt timp după decizia acționariatului de la Romexpo.” Ne face plăcere să vă informăm că domnul Președinte Ionel GAGU a fost ales președinte al Consiliului de Administrație al ROMEXPO SA, motiv de mândrie pentru Camera de Comerț și Industrie Buzău dar și pentru comunitatea de afaceri buzoiană” precizează Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Buzău.

Ionel Gagu este acționar majoritar la societatea Concas S.A, una dintre cele mai mari firme de construcții din România, cu expertiză în reabilitarea clădirilor monument istoric.

Centrul expozițional Romexpo este liderul industriei românești de târguri și expoziții care îmbină tradiția cu experiența și calitatea de nivel internațional.

Romexpo este cel mai mare Centru Expozițional din România, spațiile sale fiind adecvate pentru orice tip de eveniment: târguri și expoziții, concerte, spectacole, congrese, competiții sportive, cursuri, întâlniri de afaceri sau petreceri private.

Suprafața totală a centrului expozitional este de peste 300.000 mp din care aproximativ 57.000 de mp reprezintă spațiul efectiv de expunere, interior si exterior.

Anual la Romexpo sunt găzduite peste 180 de târguri, expoziții și evenimente la care participă companii din România, dar și din străinătate, gradul de internaționalizare ridicându-se la peste 50%.