Fă-ți curat în garderobă și pregătește-te pentru vară! Descoperă cele TREI articole de care trebuie să scapi în 2020!

34

Din fericire, pandemia nu a adus doar dezavantaje, ci și avantaje, iar unul dintre ele este că le-a oferit tuturor oamenilor mai mult timp liber. În aceste condiții, ar fi bine să profiți și să îți reorganizezi garderoba. Mercurul a început deja să crească în termometre, ceea ce înseamnă că trebuie să renunți oricum la hainele de iarnă și treptat și la cele de primăvară. Ține minte, un nou anotimp se apropie și ar fi bine să te prindă pregătită. Însă, înainte să începi curățenia, află ce spun noile trenduri despre vara anului 2020. 

 TOP 3 articole care nu trebuie să mai existe în dulapul tău 

Dacă îți place să fii în tendințe și vrei să concurezi cu cele mai stilate doamne, trebuie să fii la curent cu toate regulile pe care le dictează moda. Ține minte, specialiștii le schimbă de la an la an, ceea ce înseamnă că multe dintre piesele care s-au purtat vara trecută vor trebui, acum, date uitării. Iată trei dintre ele: 

  • Articolele vestimentare NEGRE – oricât de mult ți-ar plăcea această culoare, află că în sezonul cald este interzisă. Cumva, această regulă a existat dintotdeauna, însă nu era dictată neapărat de către specialiști, ci mai mult de oamenii care știau că dacă vor purta astfel de haine se vor încălzi extrem de tare atunci când soarele va răsări. Însă, din 2020, sunt interzise categoric. Stiliștii recomandă doar nuanțele deschise, inspirate, în special, din elementele naturii. Despre încălțăminte nu este precizat încă nimic, dar după cum bine știi deja, modelele deschise nu se potrivesc cu negru. Așadar, dacă știi că ai nevoie, cumpără de la modlet o astfel de pereche și o vei putea purta, cu siguranță, și anul viitor, fiind de foarte bună calitate
  • Pantalonii scurți – nu te speria, nu va trebui să renunți de tot la ei. Specialiștii știu că pantalonii lungi la +35 de grade nu sunt o soluție. Atunci, ce e de făcut? Ei bine, ar trebui să optezi pentru modelele care se opresc la maximum o palmă deasupra genunchiului. Vestea bună este că îți poți transforma chiar și una dintre perechile pe care le ai deja în garderobă – iată aici un scurt tutorial. Ține minte, pot fi de blug, de bumbac sau chiar de stofă!
  • Slipii cu talie joasă – deși este cel mai sexi articol pe care îl poate purta o doamnă la piscină, experții au decis ca, în acest an, la modă să fie doar slipii cu talie înaltă și costumele de baie întregi. Nu îți face griji, vei putea întoarce toate privirile și cu o astfel de ținută. Un sfat general – indiferent de ce porți, atitudinea contează în proporție de 75%.

Mai departe, trebuie să te ghidezi în funcție de gusturile tale. Așadar, renunță la ceea ce nu îți mai place sau nu îți mai vine bine și păstrează doar piesele vestimentare pe care știi că le vei purta cu drag în această vară! 

Sursă foto: Shutterstock.ro