Încă trei bolnavi cu coronavirus, în Buzău. Doi sunt contacți ai pacientului zero din cartierul Poștă

172

Numărul total de cazuri confirmate cu coronavirus la nivelul județului Buzău a ajuns la 64, conform datelor furnizate duminică de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică. Doi dintre pacienți au ajuns la spitalul din Râmnicu Sărat.

Cazul 62 este o tânără, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Buzău. Femeia se afla internată alături de copilul său, confirmat pozitiv în data de 6 mai 2020, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Cel de-al 63-lea pacient cu COVID-19 este tot o femeie, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Buzău. În ambele cazuri, este vorba despre contacți ai pacientului zero din cartierul Poștă, care locuiesc în Dorobanți.

Aceasta din urmă fost internată în data de 5 mai 2020 la Spitalul Județean de Urgență Buzău, cu simptome specifice noului Coronavirus. A fost transferată ulterior la Spitalul Victor Babeș din București.

Cazul 64 este un pacient de sex masculin, în vârstă de 42 ani, din satul Râmnicelu. A fost transportat cu ambulanța și internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, prezentând simtpome specifice infecției cu Coronavirus. Ulterior, a fost transferat și internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.