Senatorul Dorin Bădulescu, apel pe rețelele de socializare, pentru redeschiderea bisericilor

Senatorul PMP Dorin Bădulescu a lansat un apel pe rețelele de socializare pentru redeschiderea bisericilor dupădata de 15 mai, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Bădulescu apreciază că după doua luni de izolare, sufletele multora dintre români au nevoie de biserică.“Susțin începând din 15 mai redeschiderea bisericilor!Văd cum de ceva timp autoritățile se tem sa redeschidă bisericile, deși reprezentanți ai instituției solicita acest lucru!Se invoca faptul ca la biserica merg persoane vulnerabile, ca aceștia s-ar pune in pericol, însă nu se gândesc autoritățile ca după doua luni de frustrare sufletele multora dintre noi au nevoie de biserica.
Nimeni nu se aștepta ca bisericile sa fie închise, sa nu putem merge sa luam lumina! Totuși ne-am sacrificat! Sa mai sacrificam in continuare și sufletele, mai ales ale bătrânilor care și așa au fost destul de chinuiți mi se pare o barbarie.Sa nu le izolam și sufletele bătrânilor! Cer Guvernului și Ministerului de Interne sa redeschidă bisericile încă din 15 mai, cu respectarea regulilor, iar lăcașele de cult trebuie sa redevină ce au fost!” a precizat senatorul Dorin Bădulescu pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News