Senatorul PMP Dorin Bădulescu, apel pe Facebook pentru relaxarea măsurilor privind pescuitul sportiv

26

Senatorul PMP Dorin Bădulescu a lansat un apel pe rețelele de socializare pentru permisiunea deplasării persoanelor către magazinele de profil și către locurile de pescuit, după implementarea măsurilor de relaxare ce se vor aplica după data de 15 mai

“Susțin pescuitul sportiv și oamenii care fac parte din fenomen! In fiecare an, serbam 1 Mai cu o excursie de mai multe zile la pescuit, de regula, prin Delta Dunării. Sunt pescar sportiv de mulți ani de zile și îmi dau seama cât de mult suferă cei care au aceeași pasiune cu mine pe timp de criza. Totodata, îmi dau seama ca investitorii in acest fenomen, plecând de la patronii de incinte de pescuit și pana la magazinele de profil, sunt intr-o mare suferința. Criza de sănătate publica continua o perioada de activitate redusă pentru cei angrenați in pescuitul sportiv și drept urmare firmele care activează in acest domeniu sunt greu încercate. Activitatea de pescuit poate constitui un remediu pentru toți dacă ne gândim cât de stresant este statul in casa și sunt de părere ca ieșitul la pescuit este cât se poate de sigur dacă ne referim la pericolul de a contacta COVID-19. De aceea susțin ca, in cadrul măsurilor de relaxare ce se vor implementa după 15 mai sau chiar mai devreme, sa fie data permisiunea deplasării persoanelor către magazinele de profil și către locurile de pescuit.Așa cum am promis unor prieteni pescari, voi susține demersurile lor și sper sa ne bucurăm toți cei care avem aceasta pasiune de o partida cât mai curând!” a mai precizat, senatorul Dorin Bădulescu pa Facebook.

Avocat de profesie, Dorin Badulescu , este un împătimit al pescuitului sportiv, având la activ mai multe trofee naționale, obținute în cadrul unor concursuri oficiale.

Senatorul Dorin Bădulescu practică pescuitul sportiv de mai bine de 20 de ani, de-a lungul timpului obținând capturi impresionante.