Urmărit internațional pentru furt și înșelăciune, arestat la Buzău

59

Un buzoian urmărit internaţional pentru furt și înșelăciune a fost depistat de polițiștii de investigații criminale. După ce luni de zile a fugit de lege, un tânăr din Buzău a dat nas în nas cu polițiștii, care l-au arestat pe loc.

Potrivit IPJ Buzău, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat de 34 de ani din Buzău, urmărit la nivel internațional, față de acesta fiind emis un Mandat European de Arestare pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt și înșelăciune.

Polițiștii au informat buzoianul cu privire la semnalarea introdusă în Sistemul Informatic Scghengen pe numele său, ulterior fiind condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, unde a fost dispusă reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău și urmează a fi prezentat Curții de Apel Ploiești în vederea întreprinderii demersurilor procedurale pentru predarea persoanei autorităților franceze.