VIDEO O femeie din Topliceni a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

37

Forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat au fost solicitate, duminică, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință în localitatea Dedulești, comuna Topliceni.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă. La momentul sosirii echipajelor de intervenție, aceștia au constatat că incendiul se manifestă cu ardere generalizată la întreaga locuință (40 mp).

Pe timpul intervenției a fost identificat, într-una dintre camere, corpul carbonizat a unei persoane de sex feminin de 73 de ani.

La finalul intervenției s-a stabilit și cauză probabilă de incendiu ca fiind scurt-circuitul electric produs de un aparat electric.

Tot duminică, în urma unui apel primit prin intermediul numărului unic de urgență 112, două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Mărunțișu, au început deplasarea spre zona unde a fost semnalat un incendiu izbucnit la un transformator electric al unei societăți comerciale din orașul Nehoiu, județul Buzău.
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, fiind împiedicată eficient propagarea acestuia la vecinătăți.