Au fost externați cei doi veri din Pătârlagele, tratați de COVID-19 în Spitalul Râmnicu Sărat

35

Spitalul tampon pentru COVID-19 din Râmnicu Sărat a externat primii doi pacienți, vindecați în urma tratamentului primit. Este vorba despre cei doi bărbați, care sunt rude, din zona Pătârlagele, în cazul cărora testele pentru coronavirus s-au pozitivat de două ori în interval de circa 2-3 săptămâni.

Cei doi au fost externați după ce două teste pentru coronavirus au ieșit negative în ultimele cinci zile. Vor trebui însă să stea alte 14 zile în izolare la domiciliu pentru a se asigura că nu mai prezintă niciun risc.

În spitalul din Râmnicu Sărat mai sunt acum doi bolnavi de COVID-19. Unul dintre ei ar putea fi externat chiar în prima zi de Paște. Celălalt este, de asemenea, în stare mai bună dar mai rămâne spitalizat câteva zile.

Vindecarea primilor doi bolnavi de COVID-19 a adus optimism si a dat putere de muncă, în continuare, medicilor si asistenților din Spitalul Ramnicu Sarat.

Județul Buzău are 14 cazuri confirmate de infecție cu coronavirus. 475 de persoane se află în centrele de carantină iar alte 248 de persoane sunt izolate la domiciliu.