Au fost prinși hoții care au îngrozit comunitatea din Mihăilești timp de patru luni

Autorii mai multor spargeri semnalate pe raza comunei buzoiene Mihăilești au fost identificați de poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Costeşti. Aceștia au efectuat percheziții la locuinţele infractorilor, cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani. Unul dintre ei, în vârstă de 23 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieşit faptul că acesta ar fi pătruns în noaptea de 12 spre 13 martie în locuinţa unei femei de 66 de ani din comuna Mihăileşti, de unde a sustras mai multe bunuri.

Bănuitul ar fi profitat de faptul că locuinţa persoanei vătămate nu este împrejmuită în totalite de gard.

Cei patru bănuiţi ar fi comis mai multe infracţiuni de furt în perioada decembrie 2019-martie, din locuinţe aflate atât în zona de domiciliu, cât şi în localităţi învecinate.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe obiecte ce ar fi putut fi folosite la săvârșirea infracțiunilor și bunuri susceptibile a proveni din furturi.

Tânărul de 23 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și, ca urmare a probatoriului administrat, instanța a emis ieri pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Urmărește-ne pe Google News