VIDEO Șofer întors recent din străinătate, autorul unui accident produs lângă Buzău

104

Un șofer teribilist a ajuns cu mașina în cel mai mare rond de la intrarea în Buzău. Mașina în care se aflau două persoane a plonjat câțiva metri în aer și s-a oprit chiar în mijlocul giratoriului.

Evenimentul rutier s-a produs la puțin timp după miezul nopții iar protagonist a fost un tânăr de 22 de ani.

Acesta conducea cu viteză un autoturism cu numere străine iar la un rond de pe drumul național dinspre Ploiești, în loc să vireze la dreapta, și-a continuat cursa direct în dalele de beton, plonjând câțiva metri în aer.

Mașina a fost avariată serios însă tânărul de la volan a scăpat doar cu o vânătaie la cap, în urma impactului cu parbrizul.

Șoferul s-a ales cu o sperietură zdravană dar și cu multe belele întrucât o altă persoană aflată în mașina a ajuns la spital.

Cunoscuții au declarat că șoferul teribilist ieșise la plimbare cu mașina după ce a revenit din străinătate, speriat de coronavirus. Ela fost dus de polițiști la spital, pentru a analize toxicologice.

Dacă se va stabili că a consumat alcool sau droguri, acesta va rămâne fără permis și va suporta toate pagubele. Poliția va stabili și dacă acesta s-a întors din zone afectate de pandemia de coronavirus.