COMUNICAT IMPORTANT CU MĂSURI PENTRU PREVENIREA INFECȚIILOR CU CORONAVIRUS COVID -19

87

Pentru evitarea aglomerației în spațiile Primăriei Buzău roagă buzoienii ca pentru plata taxelor și impozitelor să folosească mijloace on-line de plată utilizând site-ul www.primariabuzau.ro (după ce s-au obținut date de autentificare de la primărie), precum și site-ul național www.ghiseul.ro.

Totodată, se pot efectua plăți ale taxelor și impozitelor locale la toate sediile poștale de pe raza municipiului Buzău.

Buzoienii interesați sunt sfătuiți să transmită on-line cereri sau solicitări care nu presupun anexarea de documente specifice la adresa de e-mail: ghiseu.unic@primariabuzau.ro.

Totodată, SE INSTITUIE INTERZICEREA ACCESULUI CETĂȚENILOR ÎN INTERIORUL TUTUROR SPAȚIILOR ÎN CARE FUNCȚIONEAZĂ BIROURI ALE PRIMĂRIEI BUZĂU, cu următoarele excepții: În Palatul Comunal din Piața Daciei nr. 1 -la Ghișeul Unic -la Registratura Direcției Economice -la camerele 34 și 35 – unde se efectuează plăți, în holul de la camerele 37 și 38 la inspectorul de serviciu.2. Direcția de Evidență a Persoanei- bd. Unirii nr. 301A, la Galeria Mall , et. 1- în holul de la intrare în direcție; 3. Starea Civilă din bd. N. Bălcescu nr. 11, bl. 11D – la ghișeul din hol; 3. Serviciul Administrare Fond Locativ – Punctul Termic 11 din bd. Unirii – în holul de la intrare; 4. Serviciul Agricol și Compartimentul Autoritate Tutelară din str. Victoriei nr. 29 – în holul de la intrare; 5. Biroul de Îndrumare și Control Asociații de Proprietari – str. Independenței nr. 11 – în holul de la intrare; 6. Direcția de Poliție Locală – str. Traian Săvulescu nr. 5 – în holul de la intrare.

NOTĂ: ACCESUL ÎN ORICE ASTFEL DE SPAȚIU ADMINISTRATIV VA FI RESTRICȚIONAT LA MAXIM 10 PERSOANE.

Constantin Toma Primarul Municipiului Buzău