Localnic din comuna Ulmeni, omorât într-un accident provocat de un motociclist beat și cu permisul anulat

72

Un accident mortal produs, joi seară, într-o localitate din județul Buzău, s-a soldat cu moartea unui bărbat de 34 de ani, pasager pe motocileta condusă de un tânăr băut și cu permisul suspendat. Evenimentul a avut loc pe raza comunei Ulmeni.

În timp ce se deplasau cu motocicleta pe strada Ion Iordache din comuna Ulmeni, doi localnici în vârstă de 21, respectiv 34 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției, vehiculul rasturnandu-se pe partea carosabilă.

Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului de 34 de ani. Tânărul de 21 de ani a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Din verificări a reieșit că tânărul de 21 de ani are permisul anulat, iar cel de 34 de ani nu figurează în evidența posesorilor de permis de conducere.

În urma testării cu aparatul etilotest a tânărului de 21 de ani a fost indicată valoarea de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.