VIDEO Victor Ponta: ” Nu facem alianță cu niciun partid. La Buzău avem candidați puternici!”

23

Prezent miercuri la Buzău, la o întâlnire cu candidații care vor intra în bătălia politică de la alegerile locale , Victor Ponta a declarat în cadrul unei conferințe, că nu va închieia niciun protocol de alianță cu formațiunile aflate pe eșicherul politic. Mai mult Ponta a opinat că la Buzău, Pro România ar fi singura alternativă la PSD, celelalre partide neffind pregătite și nici dispuse să se lupte cu cei care conduc municipiul și județul.

Ponta a precizat că Pro România va participa cu candidați proprii, fiind exclus orice parteneriat cu PSD, partid despre care spune că ar fi încă prizonier în jocul de interese al grupării Dragnea-Dăncilă.

Președintele Pro România a adăugat că este optimist în ceea ce privește scorul pe care partidul îl va obține la.Buzău, dat fiind faptul că formațiunea pe care o comduce se bazează pe o organizație puternică dar și pe doi candidați cu notorietate care se vor bate pentru primărie și Consiliul Județean.” Am venit special astăzi la Buzău ca să spun, nu o dată ci de o mie de ori că nu vom face alianță nici cu PSD nici cu PNL, cu niciun partid. Avem doi candidați foarte buni, cu notoritate, care vor intra în bătălia electorală. Este vorba de doamna Carmen Ichim , care a fost și prefect și de Constantin Ionescu, un politician foarte cunoscut la Buzău. Mă bazez pe cei doi dar și pe candidații la primăriile din județ, cu care m-am întâlnit  astăzi. Vom avea liste complete la cele 87 de primării și sunt convins că la Buzău vom obține unul dintre cele mai bune rezultate din țară” a mai spus Victor Ponta.