Dramă în familia tinerei care a ajuns în comă la spital după accidentul provocat de un polițist

1167

Nici nu a apucat să-și revină după pierderea fiului, un tânăr găsit spânzurat sub podul de la Mărăcineni, că familia Blidaru, din satul buzoian Plaiul Nucului, trece printr-o altă dramă. Fiica lor, Ana Maria, de 19 ani, este în comă la un spital din București, după ce a fost rănită într-un accident provocat de un polițist de la Serviciul Rutier.

Potrivit IPJ Buzău, duminică dimineață, în timp ce conducea pe direcția Pietroasele-Buzău, un bărbat de 33 de ani din Buzău ar fi intrat în coliziune pe fondul neacordării de prioritate cu un autoturism care circula pe DN1B din spre Buzău spre Mizil.

În urma impactului, atât șoferul buzoian, cât și pasagera din dreapta sa au fost răniți și au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul autoturismului implicat în eveniment este un polițist de la Serviciul Rutier. Este vorba despre inspectorul Bogdan Soare, care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Buzău.

79462554_242627633386410_8899388398721040384_n

Șoferul a fost adus la Spitalul Județean Buzău, în stare gravă. Tot la spitalul din Buzău a ajuns și tânăra care îl însoțea, Ana Maria Blidaru, de 19 ani. În urma coliziunii, fata s-a ales cu traumatisme severe pe tot corpul.

Polițistul nu a putut fi testat alcoolscopic din cauza stării grave în care a fost preluat de la locul accidentului, dar la spital i-au fost prelevate probe biologice pentru a stabili dacă era sau nu băut.

Cei doi ar fi petrecut sâmbătă seară în două cluburi, din Buzău și Pietroasele, iar accidentul s-a produs pe drumul de întorarcere către casă. Primele informații arată că ofițerul din cadrul IPJ Buzău nu ar fi acordat prioritate unei autoutilitare și astfel s-a produs accidentul.

37006085_2157787641205336_3022609438155472896_o

Între timp, tânăra Ana Maria Blidaru a fost transportată la București, la Spitalul Sf. Pantelimon, unde este în comă indusă, conform unor apropiați. Familia fetei, oameni muncitori din Lopătari, sunt în stare de șoc. Drama vine la mai puțin de un an de la pierderea fiului lor, Adrian, fratele mai mic al Anei Maria.

Din cauza unor neîmpliniri în dragoste, Adrian s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni. Avea 17 ani și învăța în Liceul de Arte. ”Vei ramane vesnic in sufletele noastre,suflet bland! Te astept inapoi sa imi alini suferinta cu imbratisarile tale!! Te iubesc din tot sufletul fratiorul meu cel mic!”, scria Ana Maria pe Facebook după acest eveniment tragic.

După drama din 2019, familia Blidaru, din Plaiul Nucului, comuna Lopătari, a rămas cu un băiat, subofițer în armată, și Ana Maria, elevă la o postliceală sanitară. Apropiații speră ca fata să își revină cât mai repede și să dispară ceea ce pare a fi un blestem căzut pe această familie.