Noua tabelă de marcaj a stadionului din Crâng, inaugurată la meciul cu ”U” Cluj

Diviziona secundă SCM Gloria Buzău se pregătește pentru primul joc oficial al anului 2020. După partida cu FC Snagov, câștigată la „masa verde”, scor 0-3, pe 1 martie, elevii lui Ilie Stan vor înfrunta un adversar cu nume dar care, în acest an, are un sezon sub așteptări.

Este vorba despre ”U” Cluj, grupare care pornise sezonul cu speranțe la promovare în Liga 1, dar care acum acum se află pe un rușinos loc 14.

Partida va avea loc duminică, de la ora 17.00, pe stadionul din Crâng. Meciul nu va fi televizat, astfel, conducerea clubului din Crâng speră ca stadionul să fie plin, prețul biletelor fiind unul accesibil: 5 lei la peluze, 8 lei la tribuna a doua, 10 lei la tribuna I și 15 lei la tribuna 0.

Cu acest prilej, va fi inaugurată și noua tabelă de marcaj, care va permite inserarea de fotografii şi clipuri video, informaţii şi chiar reluări de faze.

Înaintea partidei de duminică, SCM Gloria e pe locul 9 în Liga 2, cu 31 de puncte. Într-un joc de pregătire disputat miercuri, la Râmnicu Sărat, SCM Gloria Buzău a trecut de echipa de liga a treia CS Făurei cu scorul de 3-1.

Urmărește-ne pe Google News