Profesorul Ștefan Torcărescu, candidatul Pro România pentru Primăria municipiului Râmnicu Sărat

15

Ștefan Torcărescu este candidatul Pro România pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Sărat. Anunțul a fost făcut de coordonatorul Pro România Buzău, Felix Rache. Acesta este convins că râmnicenii îl simt aproape pe profesorul Ștefan Torcărescu, fost viceprimar al orașului, iar experiența acestuia în administrația locală reprezintă un aspect important.

Ștefan Torcărescu se declară onorat de încrederea arătată de colegii din Pro România. El consideră că filiala din Râmnicu Sărat este cea mai tânără și puternica organizatie politică la nivel local.

Fostul viceprimar spune că se simte nevoia unei schimbări în cel de-al doilea municipiu al județului Buzău, în ultima perioadă fiind demarate puține proiecte fundamentale care să schimbe imaginea orașului.

Candidatul Pro România pentru Primăria Rm Sărat își va prezenta planurile și obiectivele pentru dezvoltarea orașului, în zilele următoare, în cadrul unei conferințe de presă.

Ștefan Torcărescu îi va avea adversari în lupta electorală pe actualul primar, Sorin Cârjan, candidat al PSD, și fostul primar, Viorel Holban, propus de liberali pentru fotoliul din Palatul Administrativ.