Marcel Ciolacu: Desemnarea lui Florin Cîţu ca premier este o glumă şi o sfidare la adresa Parlamentului 

22

Marcel Ciolacu a spus la România TV că desemnarea lui Florin Cîţu ca premier este o glumă şi o sfidare la adresa Parlamentului.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, anunţă că social-democraţii vor analiza posibilitatea atacării la Curtea Constituţională a propunerii făcute de preşedintele Iohannis: Florin Cîţu – candidat pentru funcţia de prim-ministru.”Este posibil. Vom avea o discuţie cu specialiştii din partid. Vineri avem şedinţă şi vom discuta. Dar vom discuta şi cu liderii celorlalte formaţiuni parlamentare şi vom avea cred o strategie comună”, a declarat Marcel Ciolacu

„Se pare că în continuare președintele României și PNL doresc o instabilitate politică și o criză politică prelungită. Este o glumă propunerea președintelui și o sfidare la adresa Parlamentului. Eu mă așteptam ca domnul Cîțu să iasă să ne spună cum a împrumutat 10 miliarde de euro în trei luni și jumătate și mai ales pe ce i-a cheltuit. Domnul Cîțu, revenim, este cel care e urmărit de spionii ruși, deci efectiv este ridicolă desemnarea domnului Cîțu. Categoric excludem să votăm. Este ministrul chemat periodic în Parlament și care refuză să vină să prezinte cifrele. Nu s-a întâmplat în istoria post decembristă, în 30 de ani, așa ceva”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.