VIDEO ”Diamant”, un tânăr cu probleme psihice din Buzău, a furat o mașină după care a provocat un accident

Un buzoian în vârstă de 23 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a furat marți după-amiază un BMW lăsat cu cheile în contact în parcare de pe strada Transilvaniei. Drumul a fost scurt, deoarece hoțul a ratat un viraj și a lovit un stâlp, la câțiva metri de pietoni.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 15.00. „Diamant”, așa cum este poreclit tânărul, a mers în curtea unei firmei și i-a cerut un foc unui angajat.

La scurt timp, muncitorii au auzit o bubuitură puternică și au ieșit pe stradă să vadă ce se întâmplă. „Diamant” tocmai demarase în trombă și se intrase cu mașina într-un stâlp, la virajul către gangul pe care locuiește.

Zona este intens tranzitată mai ales de elevii care studiază la Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. „Diamant” a fost încătușat și dus la secție.

În urmă cu doi ani, tânărul a furat o mașină de pe bulevardul Nicolae Bălcescu și a lovit șapte mașini. Drept pedeapsă, „Diamant” a stat internat zece luni la spitalul de neuropsihiatrie Săpoca.

Urmărește-ne pe Google News