Octogenar din comuna Mânzălești, căutat prin pădure de polițiști și zeci de voluntari

38

Dispariția unui bătrân a pus pe jar autoritățile din comuna Mânzălești. Acesta a plecat dimineață din curte și nu s-a mai întors. Zeci de voluntari din comună și polițiști au pornit în căutarea bărbatului, însă acesta parcă a intrat în pământ.

Ion Budui are 80 de ani, aproximativ 1,60 m înălțime, și locuiește împreună cu soția lui într-o gospodărie aflată la circa 50 de metri de primăria localității.

Marți dimineață, în jurul orei 8.00, octogenarul a ieșit pe poartă și dus a fost. Soția le-a sesizat dispariția polițiștilor din localitate, cărora le-a declarat că nu știe nici când a plecat, nici cum era îmbrăcat.

Un număr de 15 agenți de poliție s-au mobilizat și au pornit în căutarea lui Ion Budui, ajutați de aproximativ 50 de voluntari din Mânzălești. Ei au luat la verificat zona din jurul casei familiei Budui și o pădure din vecinătate.

Polițiștii au continuat operațiunea de căutare și după lăsarea întunericului, însă fără succes. Bătrânul nu este cunoscut ca având vreo afecțiune psihică.