VIDEO Accident rutier la Costești soldat cu rănirea a două persoane

476

Un grav accident rutier s-a produs, marți dimineață, pe DN2 E85, în localitatea buzoiană Costești. Două autoturisme și un camion au intrat în coliziune, în dreptul unei intersecții cu șoseaua europeană. Evenimentul s-a soldat cu rănirea unui șofer din localitate și a soției acestuia, care a rămas încarcerată.

În timp ce se conducea pe DN2 E85 din direcția Buzău către București, un bărbat de 40 de ani din Iași a intrat în coliziune cu autoturismul condus înaintea sa de un șofer de 60 de ani din Costești, care tocmai se angajase în efectuarea unui viraj la stânga.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Costești a fost proiectat pe contrasens într-un camion condus de un buzoian de 36 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului din Costești și a soției acestuia, de 61 de ani, care a rămas încarcerată. Victima a fost scoasă din mașină de martori la accident, nefiind necesară intervenția echipajului specializat al ISU Buzău.

Pacienții primesc îngrijiri medicale de specialitate la urgențele spitalului județean. Șoferul a suferit un politraumatism minor, iar femeia în vârstă de 61 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu plagă deschisă supraorbitală dreapta și un traumatism minor de hemitorace.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă.