VIDEO Pompierii au descoperit într-o casă de pe Horticolei un bărbat decedat şi o femeie în comă

Pompierii buzoieni au fost solicitaţi, duminică, să pătrundă într-o locuinţă de pe strada Horticolei, din municipiul Buzău, unde a existat suspiciunea că înăuntru s-ar afla persoane intoxicate cu monoxid de carbon. Aceștia au descoperit un bărbat decedat şi o femeie care încă prezenta semne vitale.

Când au pătruns în casă, pompierii au găsit cadavrul bărbatului lângă geam. Pe pat se afla soția acestuia, care prezenta semne vitale. De aceea echipajul de la Ambulanță i-a aplicat manevre de resuscitare, înainte de a o transporta la spital.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, în timp ce trupul neînsufleţit al soţului ei, în vârstă de 68 de ani, a fost dus la Serviciul de Medicină Legală.

”La UPU-SMURD a fost transportată o femeie în vârstă de 64 de ani, din Buzău, în stare gravă, comatoasă, cu sindrom de deshidratatre sever, posibil intoxicaţie monoxid de carbon. La acest moment, pacientei i se acordă îngrijiri medicale”, a declarat Adriana Bunilă, de la Spitalul Județean Buzău.

Femeia era deshidratată, semn cei doi soți erau leșinati în casă de câteva zile. Vecinii spun că, cel mai probabil, când a bătut vântul, joi seara, hornul nu a făcut față iar o parte din fum a rămas în casă.

Urmărește-ne pe Google News