O clipă de neatenție a distrus o familie. O fetiță de doi ani a murit în accidentul de joi seară din Buzău

437

Fetiţa de 2 ani, victimă în accidentul provocat de mama ei, produs lângă Buzău, a murit la spitalul din București unde fusese transferată. Tatăl este și el în stare critică, la spitalul din Buzău.

„Autoturismul condus de o șoferiță de 26 de ani din Gheraseni, din direcția București către Buzău, la ieșire din localitatea Costești, a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un bucureștean de 43 de ani”, a transmis IPJ Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței și a celor doi pasageri, un bărbat de 28 de ani și o minoră de 2 ani, dar și a șoferului bucureștean, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Fetița a fost transportată ulterior la spitalul Bagdasar din București în comă de gradul trei. Din păcate, a decedat în cursul nopții. Tatăl ei, Cătălin, a fost operat azi-noapte pentru o fractură deschisă la osul mare al brațului.

Mai bine este mămica, Florina, cu multiple traumatisme, dar care a plecat spre spital de la locul accidentului în stare de conștiență.

Cei doi soți, Florina (26 ani) și Cătălin (28 ani), se căsătoriseră în noiembrie 2017. Ea e absolventă de Hasdeu și de drept, el administra o afacere prosperă.

Accident grav pe DN2 E85, între Spătaru și Costești, cu patru victime. O fetiță de 2 ani, în stare critică