Accident grav pe DN2 E85, între Spătaru și Costești, cu patru victime. O fetiță de 2 ani, în stare critică

138

Un grav accident rutier s-a produs joi seară pe DN2 E 85, între localitățile Spătaru și Costești. Evenimentul în care au fost implicate două autoturisme s-a soldat cu rănirea a patru persoane, între care și un copil.

Autoturismul condus de o șoferiță de 26 de ani din Gherăseni, din direcția București către Buzău, la ieșire din localitatea Costești, a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un bucureștean de 44 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței și a celor doi pasageri din mașina sa, soțul femeii și copilul lor de 2 ani, dar și cu rănirea bucureșteanului din cealaltă mașină implicată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU, Adriana Bunilă, fetița este în comă de gradul 3, intubată, iar tatăl său prezintă politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral și facial, contuzie piramidă nazală, traumatism toraco-abdominal, traumatism membru inferior și superior, intubat.

Mama copilei a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier cu TCC, TCF, traumatism toracic, traumatism abdominal, traumatism membru superior și membru inferior. Șoferul în vârstă de 44 ani a fost diagnosticat cu multiple traumatisme – TCF, toracic, abdominal, lombar, de bazin, de antebraț.

Fetița, aflată în stare gravă, prezintă leziuni cerebrale, ce impune transfer la București. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.