Tânăr ucis de propriul frate. Criminalul nu a mai suportat mirosul cadavrului pe care îl ținea în casă

259

O crimă săvârșită cu mai bine de o săptămână în urmă a fost recunoscută de autorul ei, sătul să mai suporte mirosul cadavrului pe care îl ținea într-una dintre încăperile casei. Ucigașul este este un bărbat de 45 de ani, din Scutelnici, iar victima este fratele său mai mic.

Cazul de fratricid s-a consumat chiar în primele zile ale anului, în satul Arcanu din comuna buzoiană Scutelnici.

Autorul omorului este Florin Popa, un bărbat necăsătorit și fără ocupație, care își petrecuse viața mai mult în pușcărie. Acesta locuia alături de fratele său, Paul Popa, în casa părintească din satul Arcanu.

Cei doi frați erau cunoscuți în tot satul ca fiind mari consumatori de alcool.

În ziua în care ar fi avut loc omorul, cei doi frați ar fi băut peste măsură și s-au luat la ceartă. În timpul conflictului, fratele mai mare și-a înjunghiat ruda iar aceasta a murit.

Autorul crimei nu a mers la Poliție să-și recunoască fapta ci ar fi locuit mai multe zile cu cadavrul în casă.

Joi, polițiștii au aflat de isprava individului.
Mirosul insuportabil l-ar fi determinat pe criminal să își mărturisească fapta.

În urma cercetărilor, oamenii legii au găsit cadavrul pe un pat din locuința comună. Cadavrul prezintă semne specifice din care reiese că decesul ar fi survenit în urmă cu mai multe zile.

Autorul crimei se află în custodia polițiștilor și procurorilor, care îl vor reține în orele următoare și-l vor propune apoi instanței pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.