Apelul unei tinere care a fost înfiată de o familie din America pentru găsirea părinților biologici

34

O tânără în vârstă de 24 de ani, cetățean al Statelor Unite ale Americii, speră să-și găsească părinții naturali. Născută la Buzău în 1996, Miradia Dumitrescu vrea să știe ce s-a întâmplat cu rudele sale, care au dat-o spre adopție unei familii de americani.

Miradia Dumitrescu s-a născut pe 16 iulie 1996 la maternitatea din Buzău. La scurt timp după naștere, mama sa, care locuia pe strada Ion Heliade Rădulescu din Buzău, a decis să o dea spre adopție.

Micuța a ajuns mai întâi la orfelinat, iar ulterior în grija unei familii din Massachusetts, care a crescut-o frumos și i-a dat o educație aleasă.

Dar cum toate pe lumea aceasta se întorc la matca lor, nici Miradia, care poartă acum un alt nume, nu a putut face excepție. Sufletul său a năzuit dintotdeauna spre cunoașterea familiei naturale, iar acum, ajunsă la 24 de ani, a decis să își afle originea.

„Sunt în căutarea mamei mele biologice, Dumitrescu Luminița, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Din documentele mele de adopție reiese două diferite adrese pentru ea: prima pe strada I.H. Rădulescu, nr 23, la familia Durac Manda, iar cea de a doua, cum că ar fi locuit în concubinaj în localitatea Mărăcineni, județul Buzău”, scrie Miradia pe Facebook.

”În aceste documente mai este menționat faptul că mama mea avea trei copii, doi crescuți de ea, și probabil eu, cel de-al treilea. Acum 10 ani am găsit tot aici în America o sora adoptată, cu un an mai mare ca mine. În documentele noastre de adopție, numele mamei noastre biologice este identic, la fel faptul că suntem din Buzău. Dorim foarte mult să găsim mama și restul familiei noastre din România. Vă rugăm foarte mult să ne ajutați!! Distribuiți anunțul nostru în cât mai multe grupuri și cu toți prietenii dvs. Mulțumim foarte mult!”, a mai scris tânăra pe Facebook.

Persoanele care o pot ajuta pe Miradia să-și găsească familia din România o pot contacta pe Ileana Cunniffe Băiescu, fondatoarea The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.