Tânără adusă la Spitalul Județean din Buzău după ce a căzut dintr-un echipament de agrement în Orășelul Copiilor

206

Un incident produs miercuri seară, în jurul orei 21.30, în Orășelul Copiilor din Buzău s-a soldat cu rănirea ușoară a unei tinere. Fata, de 18 ani, din comuna Padina, se afla parcul de distracții alături de trei prieteni.

Aceștia s-ar fi urcat în utilajul de agrement tip „turn” fără ca personalul firmei să știe acest lucru. Nefiind legați, doi dintre tineri au căzut chiar în momentul în care cabina a început să urce.

După semnalul de pornire și zguduitură, tânăra a rămas pe scaun, însă, nefiind legată cu centura, a căzut și ea de la înălțimea de aproximativ 2 metri. Oamenii au sunat imediat la 112 și au așteptat salvarea.

Un echipaj de la SMURD a pătruns în Crâng pe porțile din față, croindu-și drum cu greu prin mulțime. În cele din urmă, salvatorii au ajuns la tânăra pe care au găsit-o conștientă și cooperantă, dar lovită la mâini.

Ambulanța SMURD a transportat-o la spital, unde, potrivit IPJ Buzău, nu a rămas internată. Chiar și așa, poliția a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.