VIDEO Zeci de bicicliști și căruțași din Smeeni, opriți de poliție imediat după lăsarea întunericului

Polițiștii unei secții rurale au derulat o amplă acțiune împotriva căruțașilor și bicicliștilor care nu respectă legislația. Luați prin surprindere de faptul ca au fost opriți din drumul lor de către oamenii legii, bicicliștii opriți de aceștia au răsuflat ușurați când au văzut ca în loc de amendă primesc gratis veste reflectorizante.

Deși majoritatea aveau o explicație pentru repurtarea vestei pe timp de noapte, polițiștii i-au atenționat ca data viitoare nu vor mai fi la fel de darnici, ci în loc de vesta vor primi amenda, cea mai mică în acest caz fiind de 870 de lei.

Pe lângă materialele preventive, polițiștii au oferit participanţilor la trafic veste reflectorizante, punând accent pe importanța folosirii acestora în deplasarea pe drumurile publice, pe timp de noapte.

Pe raza de competență a Secției de politie din Smeeni, au avut loc in special în aceasta vara, cel puțin trei evenimente rutiere, în care au fost implicați căruțași. Cauza principală a fost slaba iluminare pe timp de noapte a acestor atelaje.

Acțiunea polițiștilor va continua și în perioada următoare, în speranța ca atât bicicliștii cât și căruțașii din Smeeni, vor conștientiza importanta purtării asupra lor, mai ales pe timp de noapte, a vestelor reflectorizante.

Urmărește-ne pe Google News