Orășelul Copiilor din Râmnicu Sărat a fost deschis. Iată când urmează cel din municipiul Buzău

28

La Râmnicu Sărat s-a dat deja start sărbătorilor de iarnă, prin deschiderea Orășelului Copiilor. Târâmul magic al Crăciunului a fost deschis în Parcul Central din municipiu. La Buzău, deschiderea orășelului este programată pentru 18 decembrie.

La inaugurarea Orășelului Copiilor din Râmnicu Sărat au participat sute de copii însoțiți de părinți și bunici, dar si autoritati locale.

Cei mici au fost bucurosi de reîntâlnirea cu Moș Crăciun, dar și de cadourile dulci primite. Atmosfera de basm a fost completată de colindele și cântecele interpretate de elevii Centrului Cultural ”Florica Cristoforeanu”

Cântecele ansamblului Crăițele, colindele la chitară, dar și piesele interpretate de copiii Școlii Populare de Artă și cei ai grupului coral din cadrul Centrului Cultural ”Florica Cristoforeanu” au avut mare priză la public.

La Buzău, deschiderea orășelului este programată pentru 18 decembrie, printr-un spectacol care va începe la ora 16.00. Capete de afiș sunt Sandra N și Connect-R. Va fi deschis până pe 12 ianuarie 2020.