Nouă etapă în modernizarea Shopping City Buzău. Miercuri se deschide încă o zonă modernizată

Procesul de extindere a Shopping City Buzău se apropie de final, odată cu inaugurarea, pe 4 decembrie, a zonei noi de food court. Lucrările au debutat în octombrie 2018, o treime dintre cei peste 400 de muncitori de pe şantier fiind buzoieni.

* Alte peste 120 de locuri de muncă permanente vor fi create odată cu deschiderea noilor magazine din cadrul extensiei.

În noul spațiu, amenajat la etajul complexului, vor funcționa McDonald’s, Mesopotamia, KFC, Toledo și Spartan. Va avea punct comercial și cofetăria Corina Caffe.

În noul Shopping City Buzău se vor deschide, în premieră, magazinele Hervis, Yves Rocher și Victoria Home, iar Orsay, Pepco, Picasso, Exigent, Jolidon și Class vor fi relocate în spații noi.

Potrivit unui comunicat al NEPI Rockcastle, începând cu 2020, când tot procesul de modernizare al centrului comercial va fi încheiat, cele două zone se vor uni în cel mai mare food court din regiune, unde vizitatorii vor descoperi noi destinaţii culinare, unele în premieră pentru Buzău.

Finalizarea întregului proces de extindere şi modernizare este estimat pentru jumătatea anului viitor, moment din care Shopping City Buzău îşi propune să ofere cea mai mare varietate de opţiuni de petrecere a timpului liber şi relaxare pentru familiile din regiune, astfel că mixul de magazine şi cel de restaurante a fost, în ultima perioadă, în proces de remodelare.

„Lucrările, ce au debutat în octombrie 2018, implică şi forţă de muncă locală, o treime dintre cei peste 400 de muncitori de pe şantier fiind localnici. Alte peste 120 de locuri de muncă permanente vor fi create odată cu deschiderea noilor magazine din cadrul extensiei”, precizează NEPI Rockcastle.

Extinderea şi modernizarea Shopping City Buzău reprezintă o investiţie de 16 milioane de euro, suportată de NEPI Rockcastle.

Urmărește-ne pe Google News