VIDEO Accident cu patru răniți, pe drumul european E85. Trei mașini au intrat în coliziune

198

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident cu trei autoturisme implicate. Coliziunea s-a produs în momentul în care o mașină de Prahova a pătruns pe contrasens, a lovit un autoturism de pe contrasens iar aceasta din urmă a fost proiectată într-o altă mașină.

În timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, în afara localităţii Costeşti, din direcţia Urziceni către Buzău, un prahovean de 55 de ani a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism condus de un gălăţean de 45 ani.

În urma impactului, autoturismul prahoveanului a fost proiectat într-un alt autovehicul condus de un bărbat de 64 de ani din Vrancea. Mașina acestuia a ajuns pe câmp. Șoferul se întorcea de la un spital din București unde fusese să-și externeze soția.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 4 persoane, şoferii din Prahova şi Galaţi, și câte un pasager din maşina fiecăruia. Aceștia au fost preluați de ambulanțe și ttansportați la Spitalul Județean Buzău.

Traficul pe DN2 E85 a fost blocat mai bine de o oră pe raza localităţii Costeşti, în urma accidentului. Poliția îi va întocmi dosar penal șoferului vinovat de producerea accidentului.