VIDEO Viceprimarul de la Cochirleanca, „băgat în perfuzii”:”M-a bătut primarul!”

290
A fost scandal, marți dimineață, în Primăria Cochirleanca. Un apel la 112 efectuat de un angajat al instituției anunța o altercație între primarul și viceprimarul comunei.În urma incidentului viceprimarul a ajuns la secția de urgențe a spitalului județean din Buzău.

Polițiștii din Ziduri au ajuns imediat la sediul Primăriei, pentru a stabili stabili împrejurările și dacă protagoniștii depun plângeri penale.

Viceprimarul Marius Putinică le-a declarat polițiștilor că a fost victima unei agresiuni în biroul său și pe holul Primăriei, la tot ce s-a întâmplat fiind, potrivit lui Putinică, și martori.

În urma bătăii încasate viceprimarul a ajuns la spital.”Am încasat un pumn în cap de la spate și apoi am fost trântit pe jos. Primarul a sărit apoi cu picioarele pe mine și m-a lovit puternic la coaste și la gât.E supărat că m-am hotărât să candidez împotrica lui, anul viitor” ne-a declarat vicele Marius Putinică de pe patul de spital.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că viceprimarul are de gând să candideze la alegerile locale de anul viitor, împotriva actualului primar, Nicolae Stancu.

Primarul nu recunoaște însă nimic și spune că nu ar fi fost implicat în altrlercația cu vicele.” N-a fost nicio bătaie și niciun incident. Eu sunt plecat la Consiliul Județean cu proiecte, nici măcar nu sunt la primărie.” ne-a declarat prin telefon Primarul acuzat de loviri și alte violențe, Nicolae Stancu.

Viceprimarul bătut a depus deja plângere penală împotriva primarului din Cohirleanca, iar IPJ Buzău a demarat cercetări pentru elucidarea circumstanțelor în care s-a produs scandalul.

Cei doi sunt și cumetri, însă relațiile dintre ei s-ar fi răcit după ce Putinică și-ar fi exprimat intenția de a candida pe listele unei alte formațiuni politice.

De curând s-ar fi luat decizia schimbării viceprimarului, ședința Consiliu Local de demitere urmând să aibă loc vineri.