ViDEO Liberalii, succes istoric la Buzău. Liderul Cristi Romanescu atribuie victoria tuturor românilor care au pus punctul pe „I”

Liderul PNL Buzău, Cristi Romanescu a catalogat succesul de la alegerile prezidențiale de duminică, drept” o victorie remarcabilă a românilor care au pus punctul pe „I”, cu această ocazie fiind confirmat din nou momentul succesului de la europarlamentarele din primavară.

„Ma bucur ca romanii inteleg ca acesta este normalitatea anului 2019 iar exercițiul democratic si normal al votului a devenit un motiv de mândrie. Vreau să le multumesc tuturor celor care au ieșit la vot dar și celor care au acordat atentie votului. Privesc cu incredere catre 2020 pentru a definitiva si confirma prin alegerile care vor urma munca demarată si sustinuta in toți anii aceștia.” a declarat Deputatul Cristi Romanescu, liderul PNL Buzău.

PNL Buzău a obținut o victorie remarcabilă la Buzău, fiind prima dată după aproape 30 de ani de democrație, când liberalii reușesc să-și înfrângă adversarul direct , PSD, atât la nivel de județ cât și în municipiul Buzău.

La nivelul judeţului Buzău, Klaus Iohannis a obținut 50,38%din sufragii în timp ce Viorica Dăncilă: nu a întrunit decât 49,62% din voturi.

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a strâns în municipiul Buzău doar 43,4% din totalul voturilor valabil exprimate, în timp ce Klaus Iohannis a fost votat de 56,6% dintre alegători.

Urmărește-ne pe Google News