Știai că mulți buzoieni au câștigat în 2019 la pariuri sportive? Află mai multe ACUM!

54

Pariurile sportive atrag oamenii deoarece nu sunt doar jocuri de noroc, ci mai mult de atat, presupunand, din start, cunostinte bogate despre sporturile si meciurile pe care se gandesc sa parieze. Specialistii in domeniu, cei care au reusit sa castige sume impresionante de pe urma acestei activitati si au suficienta experienta in acest sens, sunt de parere ca o greseala a incepatorului este sa nu tina cont de reguli.

Unii buzoieni au marturisit ca abia asteapta sa parieze pe rezultatele la fotbal. Placerea de a viziona meciul este mult mai mare cand asteapta cu nerabdare sa inscrie favoritii sau sa rateze adversarii acestora. In 2019 s-au inregistrat multe castiguri la pariurile sportive, unele dintre ele impresionante. Buzoienii au recunoscut faptul ca sumele de bani obtinute le-au asigurat chiar plata facturilor sau a micilor distractii destinate weekend-ului.  

Iata cateva sfaturi utile, pe care le-au folosit buzoienii pentru a castiga:

  • Intotdeauna pariaza doar la case de pariuri serioase, licentiate. Uneori, intreaba prietenii mai experimentati acolo unde nu stii, apeleaza la diferite ponturi pe care le gasesti in mediul online, la agentia de pariuri preferata. Daca nu stii cum sa verifici biletul la SuperBet, atunci intra in contact telefonic cu staff-ul si vei afla orice informatie dorita, in cel mai scurt timp.
  • Foarte important pentru pariorii din Buzau a fost faptul ca pot paria online si nu mai sunt nevoiti sa piarda timp sau sa stea alaturi de persoane dubioase la agentiile stradale. Cu ajutorul telefonului mobil si a conexiunii la Internet, totul este posibil in cateva minute, asa ca ai putea incerca oricand sa plasezi un bilet.
  • Un sfat pe care l-au oferit buzoienii tuturor celor care pariaza, mai ales daca sunt la inceput, este faptul ca vor castiga doar daca urmeaza cateva reguli simple si vor aduna cunostinte cat mai numeroase din sportul preferat. Daca persoana pariaza fara niciun fel de regula, cu siguranta, nu va castiga, ci va pierde toti banii alocati acestei activitati.
  • Indiferent de suma pe care o va paria, persoana trebuie sa stie ce inseamna pariurile simple, multiple si cele in sistem, aceste lucruri facand diferenta dintre un castig mic si unul mare. Pariul simplu contine o singura selectie si este castigator daca pronosticul este adevarat. Pariurile multiple (combo) implica mai multe selectii pe acelasi cupon si sunt castigatoare atunci cand la fiecare selectie este pronosticat rezultatul bun. Pariurile tip sistem se compun din mai multe selectii, dar pot fi castigatoare, chiar daca este corect un singur pronostic dintre cele selectate.
  • Pariorii buzoieni au recomandat atentie sporita cu privire la posibilitatea ca jucatorul sa devina dependent. Este important ca acesta sa stabileasca din start o suma maxima fixa pe care o va juca, sa se retraga atunci cand observa ca inregistreaza doar esecuri, sa studieze aprofundat strategiile si tehnicile de joc si sa acumuleze cat mai multe cunostinte despre sportul pe care urmeaza sa parieze.

In concluzie, se poate spune ca oricine poate sa aiba sanse si sa intre in randul pariorilor cu experienta castigurilor. Totusi, nu trebuie sa uite ca este vital sa se distreze cat mai bine si sa nu se incranceneze sa joace in continuare, mai ales daca observa ca incepe sa piarda. 

surse foto:

shutterstock.com