Hervis Sports deschide vineri un magazin în cadrul Shopping City Buzău

Concurență serioasă pentru retailerii de echipamemte sportive prezenți deja în Buzău: Intersport și Decathlon. Hervis Sports deschide vineri un magazin în cadrul Shopping City Buzău, retailerul austriac lansând oferte promoționale pentru buzoieni, cu ocazia deschiderii.

”Te așteptăm pe 22.11.2019, ora 10:00, la deschiderea magazinului nostru, din Shopping City Buzău! Am pregătit pentru această ocazie promoții speciale!”, este mesajul postat pe Facebook de echipa din Buzău a retailerului de echipamente sportive.

Reducerile promoţionale sunt valabile în perioada 22.11 – 1.12.2019, în limita stocului disponibil, în magazinul Hervis Sports din Shopping City Buzău.

Hervis are în România peste 20 de magazine, după un deceniu de prezenţă locală. Hervis, divizia de retail sportiv a grupului austriac Spar, a intrat pe piaţa locală în 2007 cu un magazin în provincie.

Brandul Hervis este prezent pe şapte pieţe în special din Europa Centrală şi de Est, respectiv Germania, Austria, Slovacia, Croaţia, Ungaria, Cehia şi România.

Austria este piaţa numărul unu în Europa după consumul de sport per capita, cu o sumă totală cheltuită anual de circa 270 de euro, potrivit datelor furnizate anterior de Hervis. Prin comparaţie, în România suma este de aproape zece ori mai mică.

Urmărește-ne pe Google News