O tânără de 26 de ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon. Fetița ei se află în stare gravă la spital

1664

Tragedie fără margini, într-o localitate din Buzău. La o lună după ce a îmbrăcat rochia de mireasă, o tânără de 26 de ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon, iar fetița ei a ajuns la spital în stare gravă. Nenorocirea a fost descoperită de vecini, pe care i-a alarmat soțul tinerei, care a plecat după nuntă în străinătate.

O fetiță din localitatea Călţuna, comuna Smeeni, a fost adus în stare gravă la Unitatea de primiri Urgenţe din Buzău. Copilul, în vârstă de 7 ani, cu stare generală gravă, a fost găsit inconştient acasă. În aceeaşi cameră se afla mama, în vârstă de 26 de ani, decedată din cauza monoxidului de carbon și a fumului de la sobă.

Copilul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe şi se află într-o stare mult mai bună, spune şeful UPU, medicul Adrian Zoican. Din păcate, mama fetiței nu a putut fi resuscitată. Copilul este examinat de echipa de gardă.

Tatăl copilului se află plecat la muncă în străinătate, copilul fiind în grija mamei. Tatăl este şi cel care a dat alarama fiind îngrijorat că soţia nu răspunde la telefon. A rugat vecinii să vadă ce se întâmplă cu soţia sa.