VIDEO Mașina de descarcerare de la ISU Buzău, făcută praf în timp ce se deplasa la un accident

84

O autospecială de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău a fost lovită în plin de un SUV în timp ce se îndrepta spre un accident cu victime. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cât de puternic a fost impactul. Ambele mașini au fost grav avariate și doar o minune a făcut să nu existe răniți.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 18.00, în timp ce echipajul de descarcerare de la ISU Buzău se îndrepta spre un accident cu trei mașini produs în oraș. Autospeciala se îndrepta de pe strada 1 Decembrie către parcul Crâng iar mașina de teren rula dinspre Unirii spre Bariera Ploiești.

Pentru că se afla în misiune, autospeciala pentru descarcerare a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Șoferița autovehiculului nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu autospeciala de intervenție.

În SUV se aflau două femei, care nu au avut de suferit. De asemenea, echipajul de la ISU a scăpat fără probleme din impact, ușoare dureri fiind acuzate de câțiva dintre pompieri.

Conducătoarea autovehiculului și șoferul de pe mașina de descarcerare au fost evaluați medical la fața locului de un echipaj de la Ambulanță.