VIDEO Liberalii se laudă cu un rezultat istoric obținut la Buzău, unic în ultimii 30 de ani

21

Rezultatele la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie au adus și prima surpriză de proporții pentru PNL, partid care nu a reușit niciodată în istoria sa de aproape 30 de ani, să obțină un procent mai mare de 19 la sută pe plan local.
Cu toată euforia creată după succesul de pe plan local, liderii PNL au declarat că nu au abandonat lupta, intrând deja în campania pentru turul doi.” După o campanie electorală în care am muncit foarte mult, iată că ne vedem candidatul ca fiind pe primul loc. Suntem bucuroși că Președintele Klaus Iohannis a obținut un scor foarte bun și mai mult și de faptul că diferența este semnificativă față de locul doi. Cu toate acestea ne luăm în serios adeversarii și deja am intrat în campania pentru turul doi, unde ne dorim să obținem chiar un rezultat și mai bun decât în primul tur ” a declarat Cristi Romanescu, Președintele filialei PNL Buzău.

La nivelul Municipiului Buzău PSD, a obținut 25,20 la sută din voturi în timp ce PNL a bifat 29,66 la sută din sufragii.

PNL a obținut la Buzău, un scor foarte bun și pe plan județean, reușind să meargă braț la braț cu PSD , între cele două partide înregistrându-se doar o diferență de doar 5 procente, PNL obținând 29,69 la sută la numărătoarea parțială iar PSD .34.56 la sută.”Niciodată in ultimii 30 de ani un candidat al PSD nu a luat un scor atat de mic in județ. Dorința de modernizare a țării se dovedește căștigătoare în fața politicii clientelare Prezența la vot a fost una încurajatoare. Le mulțumesc tuturor celor care au votat, mulțumesc echipelor de campanie ale PNL Buzău și suntem gata să începem de la capăt pregătirea turului II al alegerilor prezidențiale. Ne dorim să  convingem câți mai mulți buzoieni că e timpul pentru o nouă etapă a democrației în România, bazată pe competență și profesionalism și pentru instalarea unei normalități in viața de zi cu zi.” a mai precizat conducerea PNL Buzău, într-un comunicat de presă.